Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آغاز قرن بیست و یکم سینما را وارد دوران جدیدی کرد. روز‌هایی که سینما با کمک نفوذ بیشتر فناوری موفق شد تا جذابیت بیشتری پیدا کند و به همین دلیل عناوین خیره‌کننده‌ای از راه رسیدند که تماشاگران را بیشتر از قبل تحت تاثیر قرار می‌دهند. در این میان دهه دوم قرن بیست و یکم که سال‌های دهه ۲۰۱۰ میلادی را شامل می‌شود هم جذابیت بیشتری دارد؛ بنابراین فرصتی فراهم شده تا بهترین فیلم‌های دهه ۲۰۱۰ میلادی را مرور کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: 

این ۵ فیلم براساس داستان‌های واقعی ساخته شده‌اند

در ادامه با بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی که باید تماشا کنید، آشنا می‌شوید.

Mad Max: Fury Road | مکس درمانده: جاده خشم

نمره منتقدان: ۹۷ از ۱۰۰

تقریبا همه آن‌چه از یک فیلم اکشن به‌یادماندنی نیاز داریم، در «جاده خشم» وجود دارد. یک عنوان نفس‌گیر، باورنکردنی، خارق‌العاده و هیجان‌انگیز که هر ثانیه‌اش اگر سرشار از انرژی و آدرنالین نباشد قطعا معنا و مفهوم خاصی را دنبال می‌کند. تفاوت اصلی «جاده خشم» با بیشتر اکشن‌های پیش و پس از خودش به لوکیشن‌های بکر و اکشن تقریبا بی‌مثالش محدود نمی‌شود. تماشاگر «مکس درمانده» با دنیایی مواجه می‌شود که نه تنها اوج قساوت انسانی را به تصویر می‌کشد بلکه از آینده تلخ و زهرآگین بشریت هم سخن می‌گوید.

این فیلم که در سال ۲۰۱۵ اکران شد، توسط جرج میلر ساخته شده است. او پیش از کارگردانی این فیلم، سه فیلم «مکس درمانده» در سال‌های دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی را تولید کرده بود و اگرچه ستاره آن فیلم‌ها مل گیبسون بود، اما در این فیلم با تام هاردی روبرو هستیم. «جاده خشم» یکی از هیجان‌انگیزترین، پیچیده‌ترین، تاریک‌ترین، خشن‌ترین و جذاب‌ترین فیلم‌های آخرالزمانی است که فرصت تبدیل‌شدن به یک اکشن بی‌نظیر را پیدا می‌کند. شاید مدتی طولانی زمان نیاز باشد تا عنوانی شبیه به آن را پیدا کنید و به همین دلیل باید در لیست بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ به این فیلم هم اشاره کرد.

خلاصه داستان: مکس، مردی که در دوران خشکسالی و قحطی باید به تنهایی در دنیای خشن پیرامونش زنده بماند اندکی بدشانس است. چراکه توسط گروهی از سربازان قدرتمند یک دیکتاتور بیش از حد نفرت‌انگیز دستگیر می‌شود. با این حال مکس این فرصت را پیدا می‌کند تا به همراه چند تن از زنان حرمسرای دیکتاتور نفرت‌انگیز داستام فرار کند. این فرار به معنای پیروزی نیست چراکه مکس در امان نیست.

Train to Busan | قطار بوسان

نمره منتقدان: ۹۴ از ۱۰۰

فیلم‌های اکشن بسیار زیادی ساخته شده‌اند که سوژه اصلی آن‌ها زامبی‌های وحشتناک و خونین است. اما همه آن‌ها در برابر «قطار بوسان» شبیه به یک شوخی زشت هستند. این فیلم هیجان‌انگیز و بی‌نقص می‌تواند لقب بهترین فیلم زامبی‌محور تاریخ سینما را به راحتی از آن خود کند. دلیل اصلی موفقیت «قطار بوسان» آن است که با ترکیب احساسات غیرقابل پیش‌بینی انسانی در زمان وقوع یک فاجعه با مجموعه‌ای از سکانس‌های نفس گیر و خیره‌کننده به شاهکاری تبدیل شده که در دو مسیر درام و هیجان با سرعت می‌راند. اگرچه «قطار بوسان» یکی از بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی بود، اما مدتی پیش دنباله یا همان قسمت دوم این فیلم هم اکران شد که اصلا در سطح و اندازه فیلم نخست مطرح نشد.

خلاصه داستان: در دنیایی که کره جنوبی هم از آن در امان نمانده، میلیون‌ها انسان به زامبی‌های تشنه به خون تبدیل شده‌اند، اما قطاری از مسافران سالم شهر سئول امیدوار است به شهر بوسان برسد؛ شهری که از طناب سنگین شیوع بیماری خونین زامبی‌ها رها شده است.

۱۳Assassins | سیزده آدمکش

نمره منتقدان: ۹۵ از ۱۰۰

این فیلم که در سال ۲۰۱۰ اکران شد در حقیقت بازسازی فیلمی به همین نام محصول سال ۱۹۶۳ از تاکاشی میکه، کارگردانی است که در کنار فیلم «۱۳ آدمکش» بیشتر از ۱۰۰ فیلم سینمایی را کارگردانی کرده و شاید این حقیقت کمی ناامیدکننده باشد. چراکه معمولا کارگردان‌هایی که فیلم‌های بسیار زیادی می‌سازند، چندان به کیفیت آثارشان توجه نمی‌کنند. اما یکی از ده‌ها ساخته تاکاشی میکه اگر بهترین آن‌ها نباشد این شانس را پیدا می‌کند تا به عنوان یکی از بهترین اکشن‌های دهه ۲۰۱۰ میلادی است که باید در این لیست حضور داشته باشد.

صحنه‌های اکشن فیلم بدون شک خارق‌العاده هستند، اما آن‌چه «۱۳ آدمکش» را ارزشمندتر می‌کند، داستان بی‌نظیری است که تماشاگر را در بالاترین سطح ممکن درگیر احساسات شگفت‌انگیزش می‌کند؛ بنابراین همه آن‌چه به عنوان فرهنگ ژاپنی می‌شناسیم در فیلم تاکاشی میکه قابل لمس است.

خلاصه داستان: گروهی از سامورایی‌های برای بازگرداندن صلح بایکدیگر متحد می‌شوند.

Logan | لوگان

نمره منتقدان: ۹۳ از ۱۰۰

فیلم‌های ابرقهرمانی برای هواداران سرسخت سینما هیچ جذابیتی ندارند. این فیلم‌های بیش از حد تخیلی برای دوستداران فیلم‌های درام اندکی غیرقابل باور هستند و همین روایت‌های بیش از حد باورنکردنی باعث می‌شود این عناوین طرفداران ویژه خود را داشته باشند. با این حال آن‌چه فیلم‌های ابرقهرمانی و درام‌های دوست‌داشتنی را به یکدیگر پیوند می‌دهد، فیلمی به نام «لوگان» است. این فیلم که در حقیقت آخرین هنرنمایی هیو جکمن در نقش شخصیت ولورین از دنیای مردان ایکس بود، به حدی واقع‌گرایانه و جذاب ساخته شده که می‌تواند متفاوت‌ترین تجربه شما از تماشای فیلم‌های ابرقهرمانی باشد. «لوگان» هم باید در لیست بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی حضور داشته باشد.

خلاصه داستان: لوگان از روز‌های افسانه‌ای خود در گذشته فاصل گرفته است. او خرج زندگی‌اش را از طریق رانندگی تامین می‌کند و امیدوار است تا فرصتی برای خروج از کشور پیدا کند. با این حال زنی مکزیکی به سراغ لوگان می‌آید. او به لوگان می‌گوید پول هنگفتی در ازای کار خوبی به او می‌دهد. لوگان ابتدا این پیشنهاد را رد می‌کند، اما پس از اصرار زن مکزیکی و باتوجه به نیازش به سرمایه بیشتر، این پیشنهاد را می‌پذیرد.

The Dark Knight Rises | شوالیه تاریکی برمی‌خیزد

نمره منتقدان: ۸۷ از ۱۰۰

پس از مرگ مشکوک هیتث لجر که در نقش جوکر خودنمایی کرده بود، کریستوفر نولان درباره ساخت قسمت سوم سه‌گانه «شوالیه تاریکی» تردید‌های بسیاری داشت، اما در نهایت تصمیم گرفت به ساخت آن مشغول شود و در نهایت ساخته او به فیلم بسیار بی‌نظیری تبدیل شد. او فیلم‌نامه «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» را با همکاری دیوید اس گویر و جاناتان نولان نوشت و به این باور رسید که پایان خوبی برای یکی از بهترین سه‌گانه‌های تاریخ سینما فراهم کرده است. نولان از کتاب‌های مصوری مانند «سقوط شوالیه»، «شوالیه تاریکی بازمی‌گردد» و «سرزمین هیچ‌کس» برای طراحی داستان این فیلم استفاده کرد.

فیلم «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» در شهر‌های جوداپور، ناتینگهام، گلاسگو، لس آنجلس، نیویورک، نیوآرک و پیتسبورگ در برابر دوربین رفت. به اعتقاد بسیاری از منتقدان این فیلم یکی از بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی است که تماشای چندباره آن تکراری نمی‌شود.

خلاصه داستان: هشت سال پس از مرگ هاروی دنت و با اجرای قانون دنت تقریباً تمامی جرایم سازمان‌یافته ریشه‌کن شده، اما جیمز گوردون که از نگفتن حقیقت احساس گناه می‌کند، جریان واقعی را به همراه استعفایش در یک نامه می‌نویسد تا در سال‌روز مرگ هاروی دنت آن را بخواند، اما زمان را مناسب نمی‌بیند و تصمیم می‌گیرد این کار را نکند. از آن‌جایی که بتمن هشت سال است که ناپدید شده، می‌توان حدس زد که بروس وین منزوی شده و به غیر از آلفرد کسی او را نمی‌بیند. با این حال سلینا کایل اثر انگشت بروس را می‌رباید و سپس آن‌ها را به فیلیپ استرایور، دستیار جان دگت، می‌دهد.

The Raid | یورش

نمره منتقدان: ۸۶ از ۱۰۰

اگر به دنبال تماشای یکی از آن اکشن‌های بی‌نظیر شرقی با درگیری‌های بی‌پایان و دیوانه‌کننده هستید شاید «یورش» از بالاترین سطح انتظارات شما هم بهتر باشد. عنوانی بی‌نهایت درگیرکننده و هیجان‌انگیز که اگر پس از تماشای آن به دنبال فیلمی صرفا شبیه به آن باشید باید به تماشای «یورش ۲» بنشینید. واقعیت این است که یورشی که در فیلم «یورش» وجود دارد هرگز قرار نیست فروکش کند؛ بنابراین با فیلمی روبرو هستیم که از همان ابتدا تا آخرین ثانیه‌اش در اوج می‌درخشد و هرگز دلیلی برای خسته‌کننده‌بودن ندارد. تنها داستان فیلم «یورش» برای قراردادن آن در لیست بهترین اکش»‌های دهه ۲۰۱۰ میلادی کافی به نظر می‌رسد.

خلاصه داستان: نیروی ویژه پلیس برای نابودی یک کارتل مواد مخدر به پایگاه اصلی آن‌ها یعنی یک ساختمان مسکونی حمله می‌کند. تا این جا که به نظر نمی‌رسد با داستان عجیبی مواجه باشیم، اما ریشه اصلی صحنه‌های باورنکردنی فیلم از هجوم پلیس آغاز می‌شود. جایی که ماموران پلیس باید طبقه به طبقه ساختمان مسکونی را از نیرو‌های کارتل مواد مخدر پاکسازی کنند تا این مجموعه قدرتمند را برای همیشه شکست دهند.

Avengement | انتقامجو

نمره منتقدان: ۸۶ از ۱۰۰

«انتقامجو» یک اکشن واقع‌گرای بی‌بدیل است که هرگز دوست ندارد تماشاگرش را ساده‌لوح در نظر بگیرد. به همین دلیل برای ثانیه به ثانیه داستانی که ارائه می‌کند، برنامه دارد و یکی از متمایزترین اکشن‌های دهه ۲۰۱۰ میلادی است که باید در لیست بهترین اکشن‌های این دهه هم قرار بگیرد. این فیلم نه به اندازه عناوین مجموعه «جان ویک» بیش از حد اکشن ظاهر می‌شود و نه به اندازه درام‌های هیجان‌انگیز چند سال اخیر اندکی خسته‌کننده به نظر می‌رسد. «انتقامجو» یک شاهکار مستقل است که حد خودش را به خوبی می‌داند؛ بنابراین اگر از تماشای اکشن‌های تکراری که تلاش می‌کنند خسته‌کننده‌بودنشان را با صحنه‌های غیرمنطقی مخفی کنند هم خسته شده‌اید، «انتقامجو» از شما استقبال می‌کند. یک فیلم اکشن صادق که عوامل ساخت آن به چیزی بیشتر از سرگرم‌کردن مخاطبشان فکر کرده‌اند.

خلاصه داستان: کین یک زندانی مجرم است که برای عیادت از مادرش، زندان را ترک می‌کند. او موفق می‌شود پلیس‌ها را تنها بگذارد و از بازگشت دوباره به پشت میله‌های زندان فرار کند. اما وقتی در یک رستوران خاطرات زندگی‌اش را بازگو می‌کند، ناگهان متوجه می‌شود حقایق تلخی وجود دارد که او از آن‌ها بی‌اطلاع بوده است.

The Bouncer | تندرست

نمره منتقدان: ۸۰ از ۱۰۰ نمره

ژان کلود ون‌دام در شرایطی مشابه با سیلوستر استالونه و آرنولد شوارزنگر یکی از اساطیر زنده‌ی سینمای اکشن است. متاسفانه او در چند سال اخیر، صرفا در فیلم‌های ضعیف حاضر بوده و عنوان قابل دفاعی در کارنامه‌اش نداشته است. اما «تندرست» متفاوت‌ترین فیلم چند سال اخیر ون‌دام لقب می‌گیرد. فیلم «تندرست» احتمالا یکی از معدود فیلم‌های اکشن تاریخ سینما باشد که منتقدان آن را بیشتر از تماشاگران دوست دارند و به همین دلیل شاید خاص‌ترین فیلم اکشن سینما باشد که باید همین حالا تماشا کنید. این فیلم نادیده‌گرفته‌شده باید در کنار بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی قرار بگیرد.

خلاصه داستان: نگهبانی در یک درگیری راهی زندان می‌شود. او حالا باید با پلیس همکاری کند تا هم از زندان آزاد شود و هم حق حضانت دختر کوچکش را به دست بیاورد.

Triple Frontier (مرز‌های سه‌گانه)

نمره منتقدان: ۷۲ از ۱۰۰

فیلم «مرز‌های سه‌گانه» احتمالا پرستاره‌ترین فیلم ساخته‌شده توسط نتفلیکس باشد. این فیلم با هنرنمایی بن افلک، چارلی هانام، اسکار ایزاک و پدرو پاسکال یکی از فیلم‌های اکشن پرستاره سال ۲۰۱۹ بود که موفق شد تماشاگران بسیاری جذب کند. منتقدان هم این فیلم را دوست داشتند؛ بنابراین اگر به تماشای یک فیلم اکشن پربرخورد و دوست‌داشتنی علاقه‌مند هستید، فراموش نکنید «مرز‌های سه‌گانه» می‌تواند همه انتظارات شما را برآورده کند. قراردادن این فیلم اکشن که از سوی نتفلیکس ساخته شده در لیست بهترین فیلم‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی هم ضروری به نظر می‌رسد.

خلاصه داستان: گروهی از اعضای نیرو‌های ویژه‌ی ارتشِ آمریکا پس از بازنشستگی هنوز هم فعالیت می‌کنند. آن‌ها برای یک پروژه‌ی پیچیده به آمریکای جنوبی سفر می‌کنند. این ماموریت به هیچ نهاد و کشوری وابسته نیست و صرفا قرار است وضعیت مالی آن‌ها را برای همیشه تغییر دهد.

منبع: ایرنا 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم های اکشن بهترین های سینما فیلم های جنایی لیست بهترین شوالیه تاریکی یکی از بهترین خلاصه داستان نمره منتقدان همین دلیل هیجان انگیز ۱۰۰ فیلم ساخته شده فیلم اکشن بیش از حد جاده خشم تبدیل شد سه گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۹ اردیبهشت برابر ۸ می را ورق می‌زنیم.

***

سر دیوید آتنبرو

۸ می ۱۹۲۶ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۰۵ خورشیدی، سِر دیوید فردریک آتنبرو، طبیعت‌شناس و مجری تلویزیونی انگلیسی به‌دنیا آمد. دیوید آتنبرو بیش‌از ۶۰ سال مستندهای مربوط به طبیعت را ساخته است. مجموعه تلویزیونی جست‌وجو در باغ‌وحش (Zoo Quest) او که در سال ۱۹۵۲ آغاز شد، به‌مدت یک دهه اجرا شد. اما این برنامه از نظر او، فقط آغاز اشتیاقی مادام‌العمر برای ارائه مجموعه‌های تلویزیونی تاریخی طبیعی برای بی‌بی‌سی از تمام نقاط جهان بود. سال ۱۹۶۵، زمانی که تلویزیون رنگی به بریتانیا معرفی شد، او مدیر کنترل بی‌بی‌سی شد. در ژانویه ۱۹۶۹، مسئولیت‌های آتنبرو شامل هر دو کانال تلویزیونی بی‌بی‌سی بود، اما در سال ۱۹۷۳، او به سفر در سراسر جهان بازگشت و ساخت سریال‌های پرچالشی چون سیاره زمین (Life of Earth) سیاره زنده (The Living Planet) و زندگی زیر بوته‌ها (Life in the Undergrowth) را ساخت. او در مصاحبه‌ای به‌مناسب تولد ۸۴ سالی‌اش قول داد که هرگز بازنشسته نخواهد شد و در آن‌زمان مشغول بررسی مرزهای برنامه‌های علمی تلویزیونی سه‌بعدی بود.

ریشه‌کنی آبله

۸ می ۱۹۸۰ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۵۹، در مجمع جهانی بهداشت اعلام شد که جهان عاری از بیماری کشنده آبله است. ریشه‌کنی جهانی آبله بزرگ‌ترین دستاورد در سلامت عمومی بین‌المللی محسوب می‌شود. آخرین فردی که در اثر آبله جانش را از دست داد، جانت پارکر در ۱۱ سپتامبر ۱۹۷۸ بود. او در طبقه زیر آزمایشگاهی کار می‌کرد که در آن تحقیقات درباره ویروس آبله در حال انجام بود. از آن زمان، تعداد آزمایشگاه‌های دارای ذخایر ویروس به دو مکان بسیار امن کاهش یافته که یکی در ایالات‌متحده و دیگری در روسیه است. ۲۱ ژانویه ۱۷۹۹ میلادی استفاده عمومی از واکسن آبله ادوارد جنر، به‌عنوان اولین واکسن دنیا در مبارزه با یک بیماری مهلک آغاز شد.

آنتوان لوران لاووازیه

۸ می ۱۷۹۴ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۱۷۳ خورشیدی، آنتوان لوران لاووازیه، شیمی‌دان فرانسوی و «پدر شیمی امروزی» با گیوتین اعدام شد. لاووازیه آزمایشگر نابغه‌ای بود که در امور عمومی هم فعالیت می‌کرد. او که یک اشراف‌زاده بود در شرکتی خصوصی که زیر نظر دولت برای جمع‌آوری مالیات کار می‌کرد، سرمایه‌گذاری کرد و با ثروتی که از این راه به‌دست آورد آزمایشگاه بزرگی ساخت. او در سال ۱۷۷۸ دریافت که هوا مخلوطی از دو گاز است و آنها را اکسیژن و نیتروژن نامید. او با مطالعه نقش اکسیژن در احتراق، نظریه فلوژیستون را رد کرد. فلوژیستون نظریه‌ای بود در علم شیمی که در سده‌های ۱۷ و ۱۸ میلادی رواج داشت و معتقد بود که فلوژیستون آتش تعبیه‌شده در درون مواد است که هنگام سوختن از ماده فرار می‌کند. این نظریه نقش هوا را در سوختن صرفاً محدود به انتقال فلوژیستون آزادشده از جسم می‌کرد. لاووازیه همچنین قانون بقای جرم را کشف کرد و روش امروزی نامگذاری ترکیبات را ابداع کرد که جایگزین روش غیرسیستماتیک قدیمی‌ شد. طی انقلاب فرانسه، به دلیل مشارکت در جمع‌آوری مالیات، او را با گیوتین سر زدند.

ادوارد جیمز ماگریج

۸ می ۱۹۰۴ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۲۸۳ خورشیدی، ادوارد جیمز ماگریج معروف به ادوارد مایبریج، عکاس انگلیسی پیشگام در مطالعات و طرح‌ریزی تصاویر متحرک درگذشت. ماگریج از دستگاه نوری حرکت‌نگاری که در سال ۱۸۷۹ اختراع کرده بود و نام آن را زووپراکسیسکوپ (zoopraxiscope) گذاشته بود برای نمایش تصاویر حیوانات در حال حرکت، در موسسه سلطنتی انگلستان در حضور شاهزاده ولز استفاده کرد. کار بزرگ ماگریج درباره این موضوع درسال ۱۸۸۷ منتشر شد. این دستگاه اساسا همانند اولین پروژکتور پخش فیلم عمل می‌کرد و دنباله‌ای از تصاویر سیلوئت استاپ‌موشن داشت که به‌صورت دستی در اطراف لبه یک صفحه‌ شیشه‌ای دایره‌ای شکل، پشت پروژکتور در حالت عمودی قرار می‌گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترکیه متا را ۳۷ میلیون دلار جریمه کرد
  • «شب» را در افق تماشا کنید!/ پخش چند فیلم مناسبتی در تلویزیون
  • ۲۰ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تتلو در زندان قرآن می‌خواند و تلویزیون می‌بیند
  • فن‌نیستلروی: به شوق بازی در جام‌جهانی از رئال مادرید رفتم
  • تتلو در زندان قرآن می‌خواند، روزه می‌گیرد و تلویزیون می‌بیند
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید
  • ۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟